SENSITIVE

Deze behandeling is voor de gevoelige huidjes het is een cosmetisch- genetische oplossing voor de reactieve huid. Rechtstreekse werking op de genen die een rol spelen bij ontstekingen van endorfine.

Een reactieve huid is kwetsbaarder dan een normale huid. Bij een reactieve huid heeft de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie. Deze gevoeligheid van de huid is het gevolg van een verlaging van de tolerantiedrempel. Hoe reactiever de huid, des te lager de tolerantiedrempel. Het verschijnsel zorgt voor een hevige reactie van de huid op stoffen die van nature niet – irriterend zijn. De opperhuid voelt geïrriteerd aan, wat zich uit in een kriebelend gevoel en jeuk dat met tussenpozen of regelmatig voorkomt.

Heb je huidafwijkingen, eczeem, couperose, roodheid, jeuk, uitslag of ontstekingen. Reageer je op veel producten? Zit je bij deze behandeling goed, huidcellen gaan beter samenwerken en kalmeren ontstekingen gaan verminderen ze werken tot in de cel. Ze remmen de stres in de huid af, en ze verminderen de pijnsignalen